Печінковий паштет з медовими грінками та трюфельним ароматом
Ніжний паштет із курячої печінки з медовими грінками та трюфельним ароматом.
Оселедець з картоплею
Оселедець власного посолу з червоною цибулею та картоплею.
Тартар із тунця з гуакомоле та томатами
Тартар із жовтоперого тунця на слайсах томатів та гуакомоле із авокадо хаас, подається з ікрою тобіко.
Тартар із лосося з соусом Мацухісо
Тартар із норвезького лосося з авокадо, ікрою тобіко тасоусом Мацухісо.
Щуча ікра з грінками
Подається з грінками та вершковим маслом.
Фірмове генеральське сало
Подається з гірчицею, хроном та квашеними огірками.
Асорті домашніх разносолів
Домашні солоні помідори, огірки, квашена капуста, чорнослив
Брускети з тюлечкою та червоною ікрою
Брускети на бородинському хлібі з тюлечкою та червоною ікрою.
Деруни з грибами та сметаною
Смажені оладки з картоплі. Подаються зі смаженими грибами та сметаною.
Оладки з цукіні зі слабосоленим лососем та сметаною
Смажені оладки з цукіні зі слабосоленим лососем та сметаною.
Міні-чебуреки з домашньою аджикою
Смажені міні-чебуреки з соковитим фаршем із телятини. Подаються з домашньою аджикою.
Голубці по-домашньому
Традиційна страва з соковитим фаршем із телятини та свинини з рисом, загорнуті в капустяне листя. Подаються зі сметаною.
Шпинатні млинці з лососем, крем сиром та голандським соусом |
Запечений баклажан з язиком та моцарелою |
Меню доставки