Перші страви
Борщ український
Традиційний рецепт борщу з телятиною. Подається зі сметаною, салом, бородинським хлібом та зеленою цибулею.
Борщ зелений з телятиною
Борщ зі щавлем, телятиною, відварним яйцем та сметаною.
Курячий бульйон з фрикадельками
Прозорий бульйон з фрикадельками із фермерської курки, домашньою локшиною, морквою та перепелиним яйцем.
Уха по-панськи
Насичений рибний бульйон з лососем, судаком, мідіями та креветками
Гарбузовий крем-суп з креветками
Гарбузовий суп з кокосовим молоком, імбирем та смеженими креветками
Шурпа з ягням та овочами
Насичений суп з ягнати з додаванням овочів, спецій та прянощів
Меню доставки